Logi

Bland mjuka lakan eller i sovsäck. Rum på en gård eller i en romantisk stuga. Vissa känner sig bekväma på hotellet, andra i vildmarksstugan. Vi har något för alla. Naturligtvis med alla godsaker.

Hotell Merihovi

Det legendariska klassiska hotellet Merihovi ligger i Kemi centrum. Hotellet har lampor designade av designern Paavo Tynell. De vita kolumnerna i hallen och den klassiska arkitekturen utstrålar en festlig atmosfär redan under byggåret 1946. Avståndet till Kemi tågstation är 500 meter och sevärdheterna ligger inom gångavstånd.

Keskuspuistokatu 6-8, 94100 Kemi

Seaside glas villor

I området av Experience 365 Snöslott, finns Seaside Glas villor med en fantastisk utsikt över Bottenviken genom glastak och fönster. Boendet erbjuder en unik och mysig plats att njuta av naturens otroliga ljusshow – norrskenet. Och på sommaren ligga i sängen och beundra midnattssolen. I priset ingår entré till året runt Snöslott.

LumiLinnankatu 15, 94100 Kemi

Park Hotell Tornio

Park Hotell Tornio har ett utmärkt läge vid Torne älv och ligger i centrala Torneå. Alla rum har laminatgolv, en 32-tums TV, eget badrum och trådlöst WIFI.

Boende inkluderar kvällsbastu, frukostbuffé och internetanslutning. I bastuavdelningen finns också en 17 meter lång pool. Hotellet har 3 restauranger.

Itäranta 4, 95400 Tornio

Snöhotell

Snöhotell kommer inte att byggas på vintern 2021 på grund av Covid-19-pandemin. Rummen på snöhotellet består helt av snö och is. Frisk, genomsnittlig -5 ° graders luft säkerställer söt sömn i sängen.

Upplevelsenatten inkluderar frukost, 24-timmars receptionsservice, instruktioner för att sova, väckning om du vill se norrsken. Gratis inträde till Snöslottet, ett diplom och varm dryck.

LumiLinnankatu 15, Kemi