Resa till Sea Lapland - Visit Meri-Lappi

Det är lätt att resa till Sea Lapland!

Sea Lapland ligger i finska Lappland, mynningen av Bottenviken och vid den svenska gränsen. Det är lätt att resa till Sea Lapland, oavsett transportmedel. Flyg, tåg, bil, eller snöskoter, se detaljerade instruktioner nedan.

Resan med flyg från Helsingfors – Vanda internationella flygplats till Kemi-Torneå flygplats tar en och en halv timme. Nyxair flyger från Helsingfors till Kemi-Tornio flygplats. Det finns en förbindelse med tåg eller buss från flygplatserna i Uleåborg, Rovaniemi och Luleå. Det finns också en direkt tågförbindelse från Helsingfors till Sea Lapland, tåget kan stanna i Kemi, Torneå och Tervola. I Sverige kan du resa till Haparanda med tåg.  Taxari Travel Agency hjälper dig gärna att boka resor med transport.

På sommaren kan du få en båttransfer till Bottenvikens nationalparken från Puotikari hamn. På vintern kan du också åka snöskoter till Sea Lapland, se skoterleder.

Transportförbindelser med tåg och buss

Ange avgångs- och ankomstpunkten och annan reseinformation i resesökningen Perille.fi och välj önskad tåg- eller bussförbindelse. Om du kommer från Sverige, se busstidtabeller till Haparanda Länstrafiken Norrbotten och tågtidtabeller Vy 

Letar du efter en tåg- eller bussresa till Sea Lapland?