Puotikari hamn - Visit Meri-Lappi

Puotikari hamn

Välkommen till Svartskäggs hemmahamn

Skärgårdskryssning med Lady Carin

Det finns flera härliga öar i Bottenviken, alla med sin egen historia och attraktioner. Sandskär, Pensaskari och Selkäsarvi är unika platser att besöka. Vi kikar på sälar och havsörn under kryssningen och går på naturstigar och simmar laguner.

Kolla in det

Restaurang Puotikari Havsklubb för tillställningar

Fest, utbildning och mötesrum. Havsklubben har en dataprojektor, TV, ljudsystem, karaokeutrustning och vid förbeställning en bärbar dator. Spritlicens. Det rymmer 35 personer in, 15 personer på den inglaserade terassen och cirka 100 personer på pierterrassen. Klubben har en inglaserad terrass med grill. Det finns också en bastu och grillstuga i området.

Puotikari gästhamn

Puotikari är en skyddad småbåtshamn i Röyttä i Torneå. Det finns 10 gästplatser i hamnen, grillhus, dricksvatten, avfallshantering, bastu, bastuträd, dusch, el, restaurang på begäran, båtramp, strand, toalett

Koordinater 65 ° 46,1ʹ 24 ° 09,1ʹ

Kolla in det

Hamntjänster

NSO Oy och special civilingenjören Antti Ponkala Oy som är produktiva för kryssning-, aktivitet- och andra tjänster till hela Botniska viken.

Kolla in det

Puotikarin hamn Oy är ett hamnföretag i Tornio som grundades 1994. För familjen som driver företaget är båtliv och havet ett sätt att leva, och familjen vill dela glädjen att göra det med andra som är intresserade av båtliv. I Puotikari är det viktigt att hamnen är skyddad och säker för alla båtar och deras besättningar. Hamntjänster utvecklas genom att lyssna på kunder utan att kompromissa med komforten.

Kontakta info@puotikari.fi

Selleeninkatu 181, 95450 Tornio