Rengården Arkadia

Välkommen till Arkadia vinterpark med trevliga vinteraktiviteter för hela familjen! Det finns renspannturer, fyrhjulings bana för barn, en rutschkana och ett kafé i kåtan. Vinterparken är öppen på onsdagar och lördagar från kl. 12 till 16 finskt tid.

 

Välkommen till rengården i Simo!

Välkommen till rengården för att njuta av en renspanntur. Vår gård har olika längder av spår som går genom snöiga skogen. Du kan också utföra renspannkörkort. Gården har en liten fyrhjulings bana för barn och en liten rutschkana och hoijakka släde samt ett fyra-vindar gapskjul. Renspannturer genomförs efter överenskommelse.

Lappkåta

Vår rengård har en lappkåta för 60 personer, där du kan njuta av en god måltid efter överenskommelse. Rengården Arkadia är ett utmärkt ställe att hålla familjefester eller rekreationskvällar på arbetsplatsen, även barninbjudningar. Som en plats erbjuder vår rengård en fantastisk miljö; Förutom renspanntur kan du testa Hoijakassläde åktur och åka rutschkanabana.

Måltiden kan avnjutas i lappkåtan vid lägerelden eller i fyra vindar gapskjul ute på gården.

Kontaktinformation

Kotieläinpuisto Arkadia Oy

+358 40 5526 146 / Päivi +358 44535 4417 / Samuli

kotielainpuistoarkadia@gmail.com

Facebook

Saarenrannantie 12, 95230 Maksniemi 

FO-nummer: 2688568-7

Information om oss

Päivi är samhällspedagog, som älskat djur sedan hon var liten. Som ung tog Päivi hand om hästarna i hela byn och hjälpte till med all djurrelaterad vård.

Samuli är målare entreprenör, som från ung ålder drömde om att arbeta som gårdsägare. Som barn tog Samuli hand om flugorna och höll också en begravning för de vid behov.

Drömmen förvandlades till en husdjurspark och en rengård, som är både ett arbete on en livsstil för de.

Päivi och Samuli har 9 barn som arbetar hårt för att hjälpa till i djurparken. Den yngsta 5-åriga Amanda är en förtjänstfull guide för besökare.